Menu
0
Steun de lokale ondernemers
Het centrum van Nijverdal komt naar je toe
Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
28Mar2020
Ondernemers lanceren "Online naar Nijverdal"

Ondernemers lanceren "Online naar Nijverdal"

Door: Op naar Nijverdal

Online shoppen bij plaatselijke ondernemers

Voor iedereen is dit een bizarre tijd. We maken voor het eerst mee dat het openbare leven stilstaat. Ook voor ondernemers zijn dit onzekere en spannende tijden. Om de lokale ondernemers te ondersteunen hebben Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal, Growww.Today en Fietskoeriers Nijverdal de handen ineen geslagen. Dankzij deze unieke samenwerking wordt een platform gelanceerd om alle ondernemers van Op Naar Nijverdal de mogelijkheid te bieden hun producten online aan te bieden!

Online naar Nijverdal is de naam van dit bijzondere platform, dat ontwikkeld is door Growww.Today. De leden van Op Naar Nijverdal krijgen de mogelijkheid om hun belangrijkste en best verkochte producten aan te bieden op dit platform. “Een geweldig idee en unieke samenwerking. Samen moeten we ervoor zorgen dat de lokale ondernemers zoveel mogelijk gesteund worden om deze crisis door te komen. Op Naar Nijverdal heeft gemeend alles in het werk te moeten stellen om onze ondernemers de kans te bieden producten te verkopen, ook online”, legt centrumpromotor Manfred Körbl uit. De nieuw ontwikkelde website is het broertje van de bestaande Op Naar Nijverdal site met dit verschil dat het hier een verkoop platform betreft. Iedere ondernemer kan geheel kosteloos zijn producten aanleveren en alles wordt de eerstvolgende werkdag bezorgd door Fietskoeriers Nijverdal.

De lokale consumenten kunnen zo op één online platform bestellen bij de lokale ondernemers. Fietskoeriers Nijverdal stelt zich beschikbaar voor de bezorging. Manfred: “Wij geloven in een concept waarmee we als collectief online onze producten kunnen verkopen, met zijn allen de schouders eronder kunnen zetten en gebruik kunnen maken van elkaars bereik. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten maar één bezorger aan de deur krijgen en zij contactloos, bij alle lokale ondernemers hun boodschappen kunnen blijven doen.”

Voor de horeca gelden over het algemeen andere bestel- en aflever procedures en is het handiger deze telefonisch door de horeca zelf af te laten handelen.

Bekijk het aanbod

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.